Inrichting

Verblijf ingericht in de bijgebouwen van een vorig boerderijtje uit de XIXe eeuw, vergroot in het midden van de XXe eeuw en vernieuwd in 1994-1997 waardoor de landelijke architectuur geëerbiedigd werd. Dit is gelegen naast onze woning, met een afzonderlijke ingangsdeur.

Benedenverdieping

Het omvat in de vorige hooizolder, een ruime en hoge woonkamer met salon, TV-hoek, video, houtkachel, een tussenverdieping met speel- en leeshoek, de eetzaal en een amerikaanse keuken met elektrisch fornuis, microgolfoven, koelkast, vaatwasser, koffiezetter, enz. ;

Nachtgedeelte

Gebouwd boven de oude stallingen : drie slaapkamers (2 bedden van 90 cm, 1 bed van 90 cm, 1 bed van 160 cm en een babybedje), een badkamer met bad/douche, wastafel en wasmachine en een afzonderlijke WC. Centrale verwarming.

Beneden, is de oude stal bewaart in de staat van de oorspronkelijke bouwstijl en kan gebruikt worden als speelplaats bij regenweer en voor het opbergen van fietsen, tuinmeubelen, BBQ, enz. ; met een bar en een 2-deurskoelkast met diepvriesvak.

Buiten

De gasten hebben ter hun beschikking een carport, een privaatterras met zitbank en kinderspelen.

Ecologie

De gite is uitgerust met een dubbel waternet : enerzijds met stadswater en anderzijds met regenwater voor het W.C., de wasmachine, het autowassen en het tuinwater. Het afvalwater word behandeld door een mini-zuiveringsstation voor het afvloeien.

Heel aangename en goed uitgeruste gîte. Het vakantiehuis heeft zeer veel ruimte en is mooi ingericht. Ideaal om met vrienden en kinderen te verblijven. Rustig gelegen, vlakbij het bos. Wij zijn er al vele keren geweest en komen zeker nog terug.
Gerda en Eddy Vissers
Landelijke gite «3 korenaren»
5/6 volwassenen + 1 baby